شرکت نوآوران ماشین
بازار-صادرات-خشکبار-ایران-و-کشورهای-هدف-برای-فروش-خشکبار

بازار صادرات خشکبار ایران و کشورهای هدف برای فروش خشکبار

صادرات خشکبار یکی از سودآورترین تجارت های دنیاست و صادرکنندگان خشکبار ایران از ثروتمندترین بازرگانان هستند.سال گذشته بیش از 2.5 میلیارد دلار اقلام خشکبار  از ایران به کشورهای دیگر صادر شد.

ایران اولین صادرکننده پسته و سومین صادرکننده کشمش است. فروش خشکبار  صادراتی تازه چون پسته، زعفران، خرما، انجیر، زرشک، بادام و…جزء اقلام  مهم صادرات غیرنفتی ایران محسوب می شود. با توجه به اینکه ترویج صادرات خشکبار یکی از مهم ترین برنامه های اقتصادی کشور است، با تمرکز بر این موضوع و رفع مشکلات و موانع موجود در این مسیر، راه فتح قله صادرات و کسب ارز آوری کلان  میسر نمیباشد جز با بسته بندی با کیفیت و تجاری محصولات و لزوم استفاده از دستگاه،ماشین الات و تجهیزات مدرن برای بسته بندی این محصولات استراتژیک و مهم.

بسته بندی صادراتی محصولات خشکبار و آجیل باید دارای ویژگی های زیر باشد:
  • حفاظت از ویژگی ها و کیفیت محصول
  • محافظت از محصول در برابر آلودگی (از جمله آلودگی ابزار بسته بندی)
  • حفاظت از بو، طعم، رنگ و سایر خصوصیات محصول

ایمنی محصولات غذایی باید اندازه گیری شود و اطمینان حاصل شود که سطوح غیرعادی بالای مواد شیمیایی وارد غذا نمی شود. هیچ قانون کلی برای بسته بندی صادراتی وجود ندارد. اما میوه های خشک و آجیل با پوست معمولا در جعبه های مقوایی با آستر پلاستیکی بسته بندی می شوند. آجیل های پوست دار که برای فروش عمده استفاده می شوند معمولاً در کیسه های کنفی یا پلاستیکی بسته بندی می شوند. آنها همچنین می توانند در جعبه های چوبی بسته بندی شوند. 

کیفیت، برچسب گذاری و بسته بندی ویژگی هایی است که باید در صادرات کالا و خشکبار به اروپا مورد توجه قرار گیرد.

50 کشور بازار خشکبار ایران

واردات آجیل و بادام زمینی در اروپا در حال رشد است که به دلیل گرایش مصرف کنندگان به سمت زندگی سالم تر، مصرف این محصولات مغذی بسیار افزایش یافته است. هلند، صادرات به آلمان، انگلستان و بازارهای رو به رشد در اروپای مرکزی و شرقی فرصت هایی را برای تامین کنندگان خشکبار فراهم می کند. صدور گواهینامه ایمنی مواد غذایی با آزمایش های مکرر آزمایشگاهی، همراه با استانداردهای مسئولیت اجتماعی شرکتی (CSR) می تواند مزایای بزرگی را برای صادرکنندگان میوه خشک فراهم کند.

از میان خشکبارهای صادراتی ایران، بخش عمده صادرات خشکبار، صادرات پسته، کشمش و صادرات خرما به اروپا بوده است. کشورهای اروپای شرقی نیز بازار صادرات خرما بوده اند. کشورهای اروپایی یکی از بازارهای عمده صادرات خشکبار می باشند که در ادامه آمار و ارقام میزان واردات، نوع کالای مورد تقاضا و کشورهای متقاضی خشکبار به تفکیک بررسی خواهد شد.

وضعیت صادرات خشکبار ایران

از جمله اقلام مهم در صادرات خشکبار به کل دنیا می توان خرما و کشمش را اضافه کرد که بیشترین حجم صادرات را نیز شامل می شود. با توجه به خشکسالی و بحران آب در سال های اخیر میزان تولید این محصولات نیز به شدت کاهش یافته است و بسیاری از اراضی کشاورزی و درختان به دلیل کاهش بارندگی در خطر نابودی قرار دارند و این امر باعث کاهش صادرات شده است. از میوه های خشک این یکی از مهم‌ترین عواملی است که دولت برای پاسخگویی به تقاضای داخلی، قوانین صادرات خشکبار را پیچیده‌تر کرده است.

بر اساس آمار ارائه شده از سوی سازمان بازرسی گمرک، صادرات خشکبار از 250 هزار تن محصول به 180 هزار تن کاهش یافته است که به خوبی می تواند بحران به وجود آمده را نشان دهد. با توجه به برآورد کارشناسان از میزان برداشت، انتظار داریم در سال های آتی میزان تولید کاهش یابد و این امر تاثیر مستقیمی بر میزان صادرات میوه خشک خواهد داشت. ژاپن، استرالیا، کانادا، برزیل، عراق و روسیه از دیگر کشورهایی هستند که به آنها صادر می شود. قوانین صادرات خشکبار برای هر یک از این کشورها با یکدیگر بسیار متفاوت است و صادرکنندگان باید اطلاعات خوبی از ذائقه مردم این کشورها داشته باشند.

به عنوان مثال، مردم روسیه علاقه زیادی به استفاده از انجیر نشان نمی دهند، در حالی که آنها عاشق کشمش و پسته هستند. با در دست داشتن این اطلاعات می توانید محصولات خود را با برنامه ریزی دقیق به کشورهای مختلف صادر کنید و از این طریق سود خوبی کسب کنید.

شرکت های صادراتی خشکبار

شرکت های صادراتی خشکبار معمولاً شرکت های بزرگ و کوچک هستند و با آگاهی از قوانین صادرات و واردات سعی در ایجاد پل ارتباطی موثر و هدفمند بین تولیدکنندگان داخلی و مصرف کنندگان خارجی دارند. تامین نیاز داخلی و خارجی در زمینه های مختلف صادرات خشکبار یکی از مهمترین وظایف شرکت صادرات خشکبار می باشد.

در واقع این شرکت ها هزینه های بازاریابی صادرات خشکبار را تا حد زیادی کاهش داده و مدیریت می کنند. انبارداری محصولات صادراتی با کمک این شرکت ها به بهترین شکل انجام می شود و با دانش و تخصص خود معمولا عرضه کننده را به آنچه می خواهد می رسانند. این شرکت با تکیه بر بازاریابی به راحتی می تواند نیازهای مختلف بازارهای جهانی را برآورده کند و بداند که کدام میوه خشک صادراتی برای بازار کدام کشور مناسب تر است و در نتیجه سود را برای عرضه کننده و خود تا حد قابل توجهی افزایش می دهد. طول می کشد.

شرکت صادرات خشکبار می تواند در زمینه های مختلفی از جمله تولید، فرآوری، بسته بندی و صادرات خشکبار فعالیت کند.فعالیت  این شرکت ها شامل موارد زیر می باشد:

  • تولید انواع خشکبار ایرانی به صورت عمده و با تناژ بسیار بالا
  • فروش و پخش انواع خشکبار ایرانی به صورت عمده
  • صادرات انواع خشکبار ایرانی به سراسر جهان
  • خرید عمده انواع خشکبار ایرانی از تولیدکنندگان
 

در مجموع این شرکت ها با تکیه بر تخصص خود و شناخت بازار داخلی و شناخت بازار خارجی در تلاش هستند تا زمینه را برای صادرات انواع خشکبار ایرانی به تمام دنیا فراهم کنند و این کار آسان نبوده و نخواهد بود.

فروش محصولات خشکبار صادراتی

معمولا همه می دانند که محصولات و کالاهای صادراتی از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند، زیرا اگر اینطور نباشد امکان صادرات به هیچ عنوان وجود نخواهد داشت. با توجه به کیفیتی که به آن اشاره کردیم، قیمت این محصول و محصولات از جمله خشکبار نسبت به سایر انواع آنها بالاتر است. البته امکان فروش کالاهای صادراتی در بازار داخلی نیز وجود دارد، البته با مبلغ بالاتر!

برای فروش خشکبار صادراتی لازم است ابتدا بازار کشور مقصد را به طور کامل بررسی کرده و نیاز آن را بشناسید. بدون اطلاع از بازار، شانس موفقیت در فروش خشکبار صادراتی را نخواهید داشت. شاید لازم باشد شرکت ها یا تجار برای یافتن مشتری برای فروش میوه خشک به کشورهای مربوطه سفر کنند تا از نزدیک با شرایط واردات خود آشنا شوند. پس از شناخت بازار و یافتن مشتری، اکنون زمان ارسال محصول فرا رسیده است. باید طبق تمامی استانداردها و قوانین کشور مقصد به تایید آنها برسد.

یکی از مهمترین مشکلات صادرات خشکبار کمبود محصول است. یک تاجر برای اینکه در زمینه خشکبار صادراتی فروش خوبی داشته باشد باید بداند بهترین زمان برداشت محصول و تولید آن چه زمانی است تا بتواند با تکیه بر این اطلاعات بهترین زمان ممکن برای فروش خشکبار  صادراتی تازه. پسته، زعفران، خرما، انجیر، زرشک، بادام و…داشته باشد چون این اقلام  یکی از قطب های مهم صادرات غیرنفتی ایران است. با توجه به اینکه ترویج صادرات خشکبار یکی از مهم ترین برنامه های اقتصادی کشور است، با تمرکز بر این موضوع و رفع مشکلات و موانع موجود در این مسیر، راه فتح قله صادرات و کسب ارز کلان می باشد. برای اقتصاد کشور نرم است. خواهد بود.

صادرات خشکبار به ترکیه

ترکیه با دریافت حقوق و قوانین گمرکی کشورهای اروپایی توانسته در زمینه صادرات و واردات مواد غذایی پیشرفت زیادی داشته باشد. همچنین با توجه به اینکه ترکیه یکی از نزدیک ترین کشورها به ایران است، طبیعتا صادرات از ایران به این کشور برای ما آسان خواهد بود. روابط تجاری ترکیه و ایران از دیرباز تاکنون همواره پر رنگ و پر رونق بوده است، بنابراین طبیعی است که صادرات خشکبار به ترکیه به یکی از رایج ترین فعالیت های صادراتی در زمینه خشکبار ایرانی تبدیل شود.

تجار ایرانی برای کسب جایگاه مناسب در ترکیه ابتدا باید تمامی نیازهای بازار ترکیه در زمینه خشکبار را بشناسند. این دانش به آنها کمک می کند تا بتوانند بازاریابی خوبی در رابطه با فروش محصول مورد نظر خود در ترکیه انجام دهند. نکته بعدی که در صادرات خشکبار به ترکیه باید رعایت شود ارسال مشخصات محصول به صورت پروفرما برای خریدار است. خریدار تمام جزئیات محصول را در این لیست می خواند و سپس تصمیم می گیرد که آیا با واردات این محصول موافق است یا خیر!

بسته بندی صادراتی و تجاری  یکی از مهمترین  عوامل مطرح شدن و دیده شدن در بازار جهانی می باشد. اگر این بسته بندی محکم، تمیز و چشم نواز نباشد 100% عودت داده می شود. علاوه بر این مهم است که شما یا خریدار نوع حمل و نقل را برای جابجایی کالا انتخاب کنید. حمل و نقل باید با توجه به ویژگی های فیزیکی میوه های خشک انتخاب شود. همچنین تعیین حقوق گمرکی یکی از مهم ترین قسمت های صادرات خشکبار به ترکیه محسوب می شود که باید طبق قوانین واردات و صادرات ایران و ترکیه تعیین شود. در این زمینه می توانید از کارشناسان فعال در این زمینه کمک بگیرید.

صادرات میوه خشک به روسیه

یکی از کشورهای عضو اصلی اتحادیه اوراسیا روسیه است. این موضوع باعث شده تا ایران به راحتی با روسیه تجارت کند. روسیه دارای مرزهای مشترک جغرافیایی زیادی با کشورهای اروپایی و آسیایی است و همین نزدیکی به کشورهای مهم آن را به قطبی مناسب برای کشورهای صادرکننده واردات تبدیل کرده است. روسیه به دلیل آب و هوای سرد و خشک هرگز سرزمینی حاصلخیز برای رشد و تولید انواع محصولات کشاورزی نبوده است. به همین دلیل معمولا تمام نیازهایش را وارد می کند.

یکی از مهمترین کالاهای وارداتی روسیه همین میوه خشک است. صادرات خشکبار به روسیه بازار بزرگی برای ایران است که درآمد ارزی بالایی دارد. نیاز شدید بازار روسیه به واردات خشکبار، رقم واردات را در سال 2018 به 207 میلیون دلار رسانده است که نشان می دهد روسیه بازار داخلی بسیار ضعیفی در صنعت خشکبار دارد.

یکی از مزیت های صادرات خشکبار به روسیه برای ایران این است که با توجه به مرز مشترک ایران و روسیه، هزینه حمل و نقل محصولات صادراتی به روسیه در مقایسه با سایر کشورها بسیار ناچیز و ناچیز است. این موضوع بازار روسیه را برای تجار ایرانی در زمینه صادرات خشکبار جذاب می کند.

صادرات به روسیه علاوه بر خشکبار شامل محصولات مختلف دیگری مانند: میوه ها (سیب، نارنگی، انار، کیوی، پرتقال، گیلاس و غیره)، سبزیجات (شوید، جعفری، گشنیز، ریحان، تره فرنگی، ترب کوهی) می باشد. پیاز بهاره و غیره)، صیفی جات (فلفل دلمه ای، بادمجان، خیار، کلم، گوجه فرنگی و غیره) و ادویه جات ترشی جات (هل، دارچین، زردچوبه، پودر فلفل، ادویه کاری، سماق، پاپریکا و غیره).

صادرات خشکبار به عراق

عراق نیز با ایران مرز مشترک دارد و یکی از کشورهای مهم در صادرات خشکبار برای ایران به شمار می رود. معمولا در صادرات خشکبار برای عراق بهتر است مشخصات محصول و خشکبار به زبان عربی نوشته شود. همچنین پس از تایید وجود دو برچسب لاتین و عربی، از الزامات صادرات به عراق محسوب می شود.

معمولا صادرات خشکبار به عراق مانند هر کشور دیگری از طریق تحویل در مرزهای گمرکی انجام می شود اما گاهی تجار می توانند محصولات و خشکبار را نیز در محل تولید خریداری کنند. صادرات به عراق عوارض گمرکی خاصی ندارد و معمولاً بازار این کشور یکی از مهم ترین بازارهای صادراتی ایران محسوب می شود.

یکی از مزیت های صادرات خشکبار به عراق برای ایران این است که سالانه تعداد زیادی از عراقی ها برای مقاصد مختلف از جمله زیارتی، سیاحتی و … وارد بازار ایران می شوند، یعنی خود تاجران در کشور شما حضور دارند و شما انجام می دهید. برای یافتن بازاری که می خواهید، نیازی نیست به عراق سفر کنید. از این فرصت می توان به بهترین نحو استفاده کرد و در حالی که فر گرم است نان را چسباند و بازاریابی را به نتیجه رساند. نکته جالب در مورد صادرات خشکبار به عراق این است که امکان خرده فروشی و همچنین عمده فروشی برای تجار فراهم است چرا که نزدیک بودن مسیر به راحتی می تواند بازار را در اختیار تجار ایرانی قرار دهد.

صادرات خشکبار به دبی

دبی یک قطب استراتژیک در خاورمیانه محسوب می شود و روز به روز در حال توسعه است، به همین دلیل بازارهای داخلی دبی بهترین مکان برای صادرات خشکبار به دبی است. قوانین ویژه تجارت و گمرک برای صادرات خشکبار، هر تاجری را ملزم به تسلط بر قوانین صادرات و واردات دبی می کند. زیرا بدون این تسلط صادرات خشکبار به دبی موفقیت آمیز نخواهد بود.

  • صادرات میوه خشک به دبی نیاز به کد صادرکننده دارد که بدون آن امکان صادرات هیچ محصولی وجود ندارد.
  • خشکبار صادراتی به دبی باید دقیقاً همان چیزی باشد که در مجوز واردات/ صادرات تاجر نوشته شده است.
  • محصولات باید ظرف هفتاد و دو ساعت پس از ارسال به مقصد برسند.
 

از آنجایی که بیشتر صادرات و واردات در دبی با کمک شرکت های بازرگانی انجام می شود، بهتر است برای صادرات خشکبار به دبی از یک شرکت بازرگانی مستقر در دبی استفاده کنید. تجار قبل از هر فعالیتی باید ابتدا در گمرک دبی ثبت نام کنند. پس از ثبت نام کد صادرکننده یا واردکننده دریافت می کنند و ادامه فعالیت در دبی بسیار ضروری است. علاوه بر صادرات کالاهای خشک به دبی، صادرات اقلام مهم دیگری مانند سوخت های فسیلی و مشتقات نفتی، آهن، فولاد و مس، سنگ ها و فلزات قیمتی، سبزیجات و انواع گلخانه ها، سنگ های ساختمانی و سرامیک، فلز روی ، ماهی و انواع آبزیان. رهبری.

صادرات خشکبار به قطر

بله همانطور که می دانید قطر یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است اما باید بدانید که این ثروت تنها در منابع طبیعی مانند نفت و به خصوص گاز خلاصه می شود. از این رو این کشور نیاز به واردات انواع محصولات کشاورزی و خوراکی دارد. بنابراین صادرات خشکبار به قطر برای ایران نیز عامل بسیار سودآوری خواهد بود. خشکبار از ایران معمولاً از طریق گمرکات بندر بوشهر، بندر شهید رجایی، بندر لنگ، منطقه ویژه اقتصادی پارس، اصفهان، مشهد و بندر امام خمینی به قطر صادر می‌شود.

خرما، پسته و زعفران سه گزینه بسیار مهم در صادرات خشکبار به قطر هستند که در بازار قطر طرفداران خاص خود را دارند. علاوه بر میوه های خشک و سایر محصولات غذایی مانند گوجه فرنگی، هندوانه، کلم، کاهو، خیار و ترشی، کدو تنبل نیز از جمله غذاهای صادراتی به قطر است. شناخت فرهنگ، آداب و رسوم، شرایط اجتماعی و سیاسی قطر و همچنین تسلط کافی به زبان عربی که زبان رسمی این کشور است، از الزامات صادرات به قطر است. داشتن کارت بازرگانی و کد اقتصادی مشخص نیز برای صادرات به این کشور بسیار ضروری است.

صادرات خشکبار به عمان

عمان انواع خشکبار را از ایران وارد می کند. بهترین مراکز صادرات کالاهای خشک به عمان بندر چابهار یا بندرعباس است، اما برخی نیز از بندر قشم برای صادرات استفاده می کنند، هرچند قشم مسیر دورتری برای صادرات به عمان محسوب می شود.

محصولات پتروشیمی، میوه ها، پلاستیک و لاستیک، سبزیجات، محصولات فلزی و مواد معدنی، فرش، خشکبار، ادویه جات، گوشت و دستگاه های صنعتی، ماشین آلات، محصولات دامی، اقلام شیشه ای یا محصولات شیشه ای از مهمترین اقلام صادراتی به کشور عمان هستند. . مشخصات شرکت صادرکننده – مشخصات میوه خشک صادراتی – شرکت واردکننده – تاریخ تولید و انقضای میوه خشک باید روی بسته بندی میوه خشک صادراتی درج شود. بهترین مقدار بسته بندی ده کیلویی میوه خشک برای صادرات به عمان است. به یاد داشته باشید که بسته بندی باید شیک و چشم نواز باشد.

صادرات خشکبار و میوه خشک به چین

یکی از بزرگترین مشتریان خشکبار و میوه خشک ایران، بازار چین است. صادرات آجیل و خشکبار مانند پسته، کشمش، انجیر خشک و گردو همه ساله به مقدار زیاد انجام می شود. اینکه می گویند عمده صادرات میوه خشک ایران مربوط به چین است، دروغ نیست. علاوه بر میوه های خشک و خشکبار اقلامی مانند مواد اولیه معدنی و صنعتی، مصالح ساختمانی، متانول، پلی اتیلن، فرش، ظروف شیشه ای، شمش آهن، فرآورده های آهنی، خرما، انگور و میوه ها به همراه مشتقات نفتی در بازار چین مشتریان بسیار خوبی هستند. برای ایران وجود دارد و شامل صادرات ایران به چین می شود.

یکی از دلایل صادرات خشکبار به چین این است که این کشور جمعیت بسیار زیادی دارد و طبیعتا تقاضا برای دریافت خشکبار  بالا خواهد بود، بنابراین بازاری که ایران برای خشکبار خود در چین دارد در هیچ کشوری یافت نمی شود. .

صادرات میوه خشک به کانادا

شاید برایتان جالب باشد، اما کانادا نیز یکی از پرمصرف ترین مشتریان پسته و زعفران ایران است. ایران یکی از بزرگترین کشورهای تولید کننده خرما در کل جهان است. در واقع ایران بعد از مصر در صادرات خرما رتبه دوم را دارد. صادرات خرما به کانادا یکی از مهمترین فعالیت های صادراتی ایران محسوب می شود زیرا خرما در کنار پسته و زعفران طرفداران زیادی دارد.

همانطور که می دانید یکی از مشکلات صادرات خشکبار به کانادا فاصله بین آنهاست. بیشتر تجار از بسته بندی های کوچک برای صادرات میوه خشک به کانادا استفاده می کنند تا هزینه های بالای حمل و نقل را کاهش دهند. یکی دیگر از قوانین سختگیرانه کانادا برای واردات میوه خشک این است که اقلام وارداتی باید در هنگام تولید از کمترین مواد افزودنی استفاده کرده باشند.

صادرات میوه خشک به اروپا

شاید ندانید، اما بزرگترین بازار میوه خشک دنیا متعلق به اتحادیه اروپاست. رشد بازار اروپا برای واردات خشکبار چشم انداز بسیار خوبی دارد به همین دلیل می توان این گشایش را هدف بسیار خوبی برای صادرات خشکبار ایرانی دانست. فرانسه، آلمان، هلند و بریتانیا چهار کشور مشتاق واردات میوه خشک به اروپا هستند. به عنوان مثال آلمان بزرگترین واردکننده میوه خشک در کل جهان و بریتانیا بزرگترین واردکننده آجیل در کل جهان است.

   تقاضا برای واردات خشکبار در بازارهای اروپایی آنقدر زیاد است که شاید تمام منابع صادراتی ایران برای تامین این نیازها کافی نباشد. در زمینه صادرات پسته به اروپا، آمریکا یکی از جدی ترین رقبای ایران محسوب می شود. به بیان ساده تر، 100 درصد بازار عرضه پسته اروپا توسط ایران و آمریکا تامین می شود. یکی از محبوب ترین میوه های خشک در اروپا بادام، فندق و آلو است.

داشتن گواهی ایمنی غذایی یکی از ضروری ترین شرایط صادرات خشکبار به اروپا می باشد که بدون این گواهی امکان تجارت در اروپا وجود نخواهد داشت. همچنین این اتحادیه به دنبال این است که کلیه خشکبارهای وارداتی دارای گواهی محصولات ارگانیک و حفاظت از محیط زیست باشند. به طور خلاصه اگر بخواهیم بگوییم صادرات خشکبار به اروپا باید در چارچوبی بسیار جدی و بسیار منظم انجام شود. نکته دیگر در زمینه صادرات خشکبار به اروپا این است که محصولات با پوست و خشکبار باید در جعبه بسته بندی شوند و بدون پوست که برای فروش عمده استفاده می شود را می توان در کیسه های پلاستیکی یا کنفی بسته بندی کرد. تبدیل حجم استاندارد تجارت میوه خشک در اروپا برابر با 10 کیلوگرم است.

قیمت میوه خشک صادراتی به اروپا تا حد زیادی به کیفیت محصول صادراتی بستگی دارد. هر چه کیفیت بالاتر باشد طبیعتا قیمت محصول نیز بالاتر خواهد بود. اما تاجران می توانند با بسته بندی های کوچک و شیک ارزش خوبی به قیمت میوه خشک در بازار اروپا بیافزایند.

رقابت سنگین صادرات پسته بین آمریکا و ایران

یکی از مشکلاتی که برای فرآیند صادرات خشکبار وجود دارد، رقیب سرسختی مانند آمریکاست. آمریکا به دلیل مکانیزه شدن کشاورزی از آب بسیار کمی برای آبیاری استفاده می کند و در نتیجه بسیاری از باغ های ایران در حال خشک شدن هستند. در آمریکا از هر هکتار 3 تن پسته برداشت می شود اما در ایران از هر هکتار 900 کیلو پسته برداشت می شود که این به دلیل سوء مدیریت کشاورزان است. اما همچنان مشتریان پسته به دلیل طعم و چربی پسته ایرانی را جایگزین پسته دیگری نمی کنند.

صادرات تخمه آفتابگردان

صادرات تخمه آفتابگردان نیز مانند هر خط صادراتی دیگر باید طبق قوانین و مقررات کشور مبدا و مقصد انجام شود. خوشبختانه از آنجایی که تخمه‌های آفتابگردان معمولاً بو داده می‌شوند، معمولاً جزو محصولات پرخطر محسوب نمی‌شوند. با این وجود کشورهای همسایه همچنان به عنوان مهمترین مقصد صادرات تخمه آفتابگردان ایران به شمار می روند.

صادرات میوه خشک یکی از سودآورترین تجارت های دنیاست و صادرکنندگان خشکبار ایران از ثروتمندترین بازرگانان هستند.

سال گذشته بیش از 2.5 میلیارد دلار میوه خشک از ایران به کشورهای دیگر صادر شد.

و در سال گذشته صادرات پسته رکورد بی سابقه 166294 تن را به ثبت رساند.

با توجه به تمام بررسی هایی که در این مقاله در مورد صادرات خشکبار و سودآوری بالای این صنعت و تقاضای بالای این محصول در بیش از 50 کشور جهان صحبت کردیم، اهمیت راه اندازی خط تولید و … بسته بندی میوه های خشک و قرار گرفتن در مسیر کسب و کار این محصول سودآور و زودبازده بسیار مهم و قابل تامل است، چرا شما تاجر محصولات خشکبار خود را نشوید؟!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مقالات

×

WhatsApp Chat

×